Държавният глава Румен Радев коментира дали ще подпише указа за

...
 Държавният глава Румен Радев коментира дали ще подпише указа за
Коментари Харесай

Румен Радев: У нас сякаш се превърна в норма погазването на закона

 Държавният глава Румен Радев разяснява дали ще подпише указа за освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
" Указ не може да бъде подписван, без да мине през предварителна процедура по координиране.У нас като че ли се трансформира в норма погазването на закона, а когато някой го съблюдава, вие ме питате за какво. Аз мисля, че това към този момент е диагноза за нашата народна власт. Няма по какъв начин да подпиша декрет, в случай че няма координиране, което законът изисква за всеки план на акт, който съдържа предложение за декрет ", съобщи президентът Радев.

Припомняме ви, че гласуването на оставките на Николай Нанков, Ивайло Московски и Валентин Радев и избора на новите министри от пленарната зала бяха планувани за към 9,30 ч в четвъртък. Малко преди откриването на съвещанието излиза наяве, че президентът не е подписал указа за освобождение на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, който бе препоръчан за нов вътрешен министър.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР